skip to Main Content

Afhankelijk van onze bevindingen en uw wensen kan een individueel behandelplan worden opgesteld, waarvoor soms een extra afspraak nodig is voor het registreren van meer specifieke gebitsgegevens. Dit vereist in de meeste gevallen o.a. het nemen van een studieafdruk en het meten van tandvleespockets en de beetverhoudingen.

Als u prijs stelt op een schriftelijke kostenbegroting, wordt deze graag door ons verstrekt. Indien de voorgestelde planning later door ons wordt uitgevoerd, zijn de onkosten voor het maken en onderzoeken van de studiemodellen en het verstrekken van deze kostenbegroting recupereerbaar. Op vraag van uw verwijzende tandarts stellen wij ook graag behandelplan(nen) op voor meer complexe vormen van gebitssanering.

Volwassen patiënt met ernstige gebitsbeschadiging door tandenknarsen. Het behandelplan zal het opbouwen van alle afgesleten tanden en het vervangen van de verloren gegane tanden inhouden, en omvat alle mogelijke behandelopties, eventueel aangevuld met een chronologisch stappenschema voor de door de patiënt meest gewaardeerde behandeling.

Back To Top